Sport

Liten annonse
    Svensk håndballstjerne skadd mot Norge – mister resten av OL
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. juli 2024 KL:19.16)
    Sofia Hvenfelt måtte ut med skade i Sveriges seierskamp mot Norge i OL-turneringen i håndball. Nå er det klart at hun mister resten av lekene. Det er påvist et strukket leddbånd i kneet, og hun kan ikke spille flere kamper i OL. – Jeg er kjempeskuffet og lei meg for at jeg ikke kan være med videre. Det har alltid vært en drøm for meg å spille i OL, og jeg er takknemlig for at jeg iallfall fikk oppleve det. Nå er jeg skuffet, men samtidig utrolig stolt over jentene og glad for at vi vant, sier hun i en uttalelse. I slutten av første omgang fikk Hvenfelt en norsk angrepsspiller over seg, og det gikk ut over kneet. Hun fikk behandling utenfor banen, men kunne ikke spille videre. Hun erstattes i troppen av reserven Olivia Löfqvist. Sverige overrasket med 32-28-seier over Norge og fikk dermed en drømmestart på gruppespillet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 945140
håndballstjerne - Hvenfelt - Sveriges - seierskamp - turneringen - strukket - leddbånd - kjempeskuffet - takknemlig - iallfall - oppleve - samtidig - utrolig - jentene - uttalelse - slutten - angrepsspiller - behandling - utenfor - erstattes - troppen - reserven - Löfqvist - overrasket - drømmestart - gruppespillet -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »