Sport

Liten annonse
    Coe vurderer å stille i presidentvalget i IOC: – Min erfaring bidrar positivt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. august 2024 KL:06.41)
    Friidrettstopp Sebastian Coe vurderer sterkt å kaste sitt navn inn i kampen om å etterfølge Thomas Bach som president i Den internasjonale olympiske komité. Uttalelsen fra Coe kommer etter at Bach kunngjorde at han er ferdig som IOC-leder etter valget i mars 2025. – Nye tider gir plass for nye ledere, sa Bach fra talerstolen på lørdagens IOC-møte i den franske hovedstaden. Coe, som er valgt inn som president i Det internasjonale friidrettsforbundet fram til 2027, sier at han vil tenke på å melde seg på i kampen om en av de gjeveste rollene i idretten. – Jeg har alltid sagt at om muligheten byr seg, vil jeg vurdere det sterkt. Nå er muligheten her, og jeg skal tenke hardt på det, sa Coe til reportere søndag.

Ord sky bassert på artikkel: 948648
vurderer - presidentvalget - erfaring - positivt - Friidrettstopp - Sebastian - etterfølge - internasjonale - olympiske - Uttalelsen - kunngjorde - talerstolen - lørdagens - franske - hovedstaden - friidrettsforbundet - gjeveste - rollene - idretten - muligheten - reportere -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »