20-åring ble matchvinner for Aston Villa
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. august 2024 KL:20.26)
    Aston Villa var på besøk til London-klubben West Ham i Premier League lørdag kveld. Der startet bortelaget som kom på en sterk 4. plass forrige sesong best. Amadou Onana som ble hentet fra Everton i sommer sørget for 1–0. Før pause fikk West Ham straffe. Der satt brasilianske Lucas Paquetá ballen enkelt i motsatt hjørnet for Alphonse Areola. I den andre omgangen måtte det en 20 år gammel innbytter til for å avgjøre kampen. Jhon Durán fikk ballen innenfor sekstenmeteren til West Ham, og på en berøring satt ballen i mål.

Ord sky bassert på artikkel: 949869
matchvinner - klubben - Premier - startet - bortelaget - forrige - Everton - straffe - brasilianske - Paquetá - motsatt - hjørnet - Alphonse - omgangen - innbytter - avgjøre - innenfor - sekstenmeteren - berøring -