Ajers Brentford vant i Premier League-åpningen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. august 2024 KL:16.55)
    Kristoffer Ajer var med fra start da Brentford vant 2–1 hjemme mot Crystal Palace i Premier League søndag. Hjemmelaget Brentford kom best i gang, og Bryan Mbeumo sørget for 1–0 like før halvtimen var spilt. Men Crystal Palace svarte i den andre omgangen, da Brentford-forsvarer Ethan Pinnock på klønete vis satte ballen i eget mål til 1–1. Brentford svarte kvarteret før slutt. Det sørget Yoane Wissa for, og han sikret seieren med 2–1. Ajer spilte samtlige 90 minutter.

Ord sky bassert på artikkel: 949973
Brentford - Premier - åpningen - Kristoffer - Crystal - Hjemmelaget - halvtimen - omgangen - forsvarer - Pinnock - klønete - kvarteret - seieren - samtlige - minutter -