Sport

Liten annonse
    Børkeeiet ferdig i Rosenborg – har signert for østerrikske Rapid Wien
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 30. august 2024 KL:12.41)
    Den norske midtbanespilleren Tobias Børkeeiet (25) er klar for Rapid Wien i østerriksk fotball. Det bekrefter den østerrikske klubben. – Tobias har en profil som vi var ute etter. Med nesten 1,90 meter er han en høy spiller som kan spille både som sekser på midtbanen og i midtforsvaret. Han er i sin beste alder som fotballspiller, trygg med ballen og har også mye erfaring, sier Rapid-sjef Markus Katzer. – Tobias har også god teknikk og den nødvendige forståelsen for spillet, legger han til. Børkeeiet selv er fornøyd med overgangen. – Jeg er veldig glad for at jeg skal spille for Rapid og foran denne store fanskaren i tiden som kommer. Jeg ser fram til utfordringene som venter både i ligaen, cupen og selvfølgelig spesielt conferenceligaen, sier han. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 952526
Børkeeiet - Rosenborg - signert - østerrikske - midtbanespilleren - fotball - bekrefter - klubben - midtbanen - midtforsvaret - fotballspiller - erfaring - teknikk - nødvendige - forståelsen - spillet - fornøyd - overgangen - fanskaren - utfordringene - selvfølgelig - spesielt - conferenceligaen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »