Sport

Liten annonse
    Viking-spiller er tilbake: – Han har ikke vært «missing»
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 3. september 2024 KL:18.45)
    Djibril Diop er på plass igjen i Viking. Sportsdirektør Erik Nevland sier det ikke er noen dramatikk etter at Aftenbladet meldte at ingen visste hvor han var. Det var Stavanger Aftenblad som meldte om Viking-spillerens forsvinningsnummer. På spørsmål fra avisen om hvorfor Diop ikke møtte til trening som planlagt tirsdag, svarte sportsdirektør Erik Nevland: – Godt spørsmål. Vi har ikke fått kontakt med ham. Så kom Nevland senere med en ny oppdatering: – Han er tilbake nå. Jeg har ikke snakket med ham, fordi jeg har sittet i et møte. Han har ikke vært «missing». Det har ikke vært noe dramatikk i det. Vi visste at han var her, men han skal riste av seg skuffelsen, så regner jeg med at han er klar igjen snart, sier han til TV 2. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 953356
spiller - tilbake - missing - Djibril - Sportsdirektør - Nevland - dramatikk - Aftenbladet - Stavanger - spillerens - forsvinningsnummer - spørsmål - hvorfor - trening - planlagt - tirsdag - sportsdirektør - kontakt - oppdatering - snakket - skuffelsen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »