Strand Larsen med målgivende til ingen nytte
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 15. september 2024 KL:19.27)
    Newcastle vant 2-1 over Wolverhampton på bortebane etter å ha snudd kampen med to langskudd på fem minutter. Mario Lemina sendte hjemmelaget i ledelsen etter 36 minutter. Jørgen Strand Larsen stod for pasningen, og fikk med det sin første målgivende i Premier League. Midtstopper Fabian Schär utlignet for Newcastle i det 75. minutt, med et langskudd i hjørnet via hodet til Craig Dawson Bare fem minutter senere skar Harvey Barnes inn fra venstre og banket ballen i lengste kryss. – De som skal kåre månedens mål får litt av en jobb. Det er klin umulig å gjøre det bedre. Det er pur nytelse å se på, sa Viaplays ekspertkommentator Lars Tjærnås. Strand Larsen var livlig på topp for hjemmelaget. Han traff stolpen da han ble spilt fri i 16-meteren og forsøkte seg på et skudd i høyre hjørnet. I det 61. minutt var han farlig frempå igjen. Denne gangen med en heading fra ti meter, men rett på Newcastles keeper Nick Pope. – Han plager vettet av de to stopperne til Newcastle, sa Tjærnås. Nordmannen ble byttet ut etter 86 minutter. Newcastle står nå med ti poeng på fire kamper, mens Wolves befinner seg på 18. plass med ett fattig poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 956077
målgivende - Newcastle - Wolverhampton - bortebane - langskudd - minutter - hjemmelaget - ledelsen - pasningen - Premier - Midtstopper - utlignet - hjørnet - venstre - lengste - månedens - nytelse - Viaplays - ekspertkommentator - Tjærnås - stolpen - meteren - forsøkte - heading - Newcastles - stopperne - Nordmannen - befinner -