Kort innhopp og assist for Strand Larsen da Wolves røk ut av ligacupen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 18. september 2024 KL:22.47)
    Jørgen Strand Larsen fikk bare et kort innhopp, men serverte en assist da Wolverhampton ble slått ut av ligacupen. Brighton vant 3-2 på hjemmebane. Nordmannen kom inn for målscorer Goncalo Guedes i det 82. minutt da gjestene jaget utligning på 2-1 til hjemmelaget. I stedet var det Ferdi Kadioglu, som samtidig ble byttet inn for Brighton, som punkterte kampen. Han satte inn en keeperretur i det 85. minutt. Wolverhampton ga seg ikke, og Strand Larsen noterte assist på Tommy Doyles redusering i det første av fire tilleggsminutter. Han utnyttet en stygg feil av keeper Jason Steele, vant ballen ved dødlinja og serverte Doyle med en pasning skrått ut. Wolverhampton hadde flere gode sjanser i 2. omgang, men kom ikke lenger enn til 3. runde i ligacupen (NTB).

Ord sky bassert på artikkel: 956815
innhopp - ligacupen - serverte - Wolverhampton - Brighton - hjemmebane - Nordmannen - målscorer - Goncalo - gjestene - utligning - hjemmelaget - Kadioglu - samtidig - punkterte - keeperretur - noterte - redusering - tilleggsminutter - utnyttet - dødlinja - pasning - sjanser -