Tittelforsvarer Barcelona tapte i mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 9. oktober 2024 KL:23.25)
    Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen måtte tåle et sjeldent tap da Barcelona ble slått 2-0 av Manchester City i mesterligaen. Graham Hansen skjøt i stolpen allerede i kampens tredje minutt, og det virket som Barcelona skulle fortsette å herje i turneringen der laget er tittelforsvarer. Imidlertid viste det engelske hjemmelaget styrke og påførte Barcelona et sviende tap. Laget måtte gå målløs av banen for annen gang på sine 80 siste kamper. Naomi Layzell scoret ledermålet i det 36. minutt etter hjørnespark, og Khadija Shaw fastsatte resultatet i det 77. minutt.

Ord sky bassert på artikkel: 961158
Tittelforsvarer - Barcelona - mesterligaen - Caroline - Syrstad - sjeldent - Manchester - stolpen - allerede - kampens - fortsette - turneringen - tittelforsvarer - Imidlertid - engelske - hjemmelaget - påførte - sviende - Layzell - ledermålet - hjørnespark - Khadija - fastsatte - resultatet -