Straus og Bayern gikk på sesongens første tap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 12. oktober 2024 KL:20.01)
    Bayern Münchens kvinnelag har levert strålende hittil denne sesongen under ledelse av Alexander Straus, men lørdag ble det 0-2-tap for Wolfsburg. Tuva Hansen startet i Bayern-forsvaret, men ble byttet ut like etter pause. Da hadde Vivien Endemann scoret det som skulle bli matchvinnermålet allerede etter fem minutters spill. I annen omgang doblet Lineth Beerensteyn ledelsen. Justine Kielland ble sittende hele kampen på hjemmelagets benk. Bayern vant alle sine fem første seriekamper denne sesongen og beseiret dessuten Arsenal hele 5-2 i mesterligaen tidligere i uken. Lørdag stoppet det røde seierstoget i Wolfsburg. Bayern leder fortsatt Bundesliga ett poeng foran Leverkusen. Eintracht Frankfurt og Wolfsburg er to poeng bak lederlaget. Leverkusen spilte lørdag 1-1 mot Werder Bremen. Emilie Bragstad ble byttet inn på tampen for Leverkusen, mens Julie Jorde forble ubenyttet reserve.

Ord sky bassert på artikkel: 961785
sesongens - Münchens - kvinnelag - strålende - ledelse - Alexander - Wolfsburg - startet - forsvaret - Endemann - matchvinnermålet - allerede - minutters - Beerensteyn - ledelsen - Justine - Kielland - sittende - hjemmelagets - seriekamper - beseiret - dessuten - Arsenal - mesterligaen - tidligere - stoppet - seierstoget - fortsatt - Bundesliga - Leverkusen - Eintracht - Frankfurt - lederlaget - Bragstad - ubenyttet - reserve -