Gregersen-scoring da Atlanta fikset Inter Miami-møte
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. oktober 2024 KL:07.55)
    Stian Gregersen sendte Atlanta opp i 2-0 over Montreal i MLS-sluttspillet tirsdag, men nordmannens lag måtte ut i straffesparkkonkurranse for å gå videre. Brooks Lennong og Gregersen sørget for at Atlanta ledet med to mål til pause. Like før hvilen raget nordmannen høyest i feltet og stanget ballen i nettet. På det tidspunktet så det noenlunde komfortabelt ut for Gregersens lag, men i annen omgang utlignet Montreal etter to mål av Josef Martinez. Det siste kom i siste ordinære spilleminutt og sørget for straffesparkkonkurranse. Atlanta-keeper Brad Guzan stoppet der Tom Pearces avslutning, og da alle andre straffer gikk i mål, kunne Atlanta juble for seier. I første ordinære runde av sluttspillet venter ingen ringere enn Lionel Messis Inter Miami. Florida-laget var best i grunnspillet og er toppseedet inn i sluttspillet. Gregersen og Atlanta starter med bortekamp fredag. Det spilles best av tre kamper i første runde, mens resten av rundene avvikles med én kamp. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 964065
Gregersen - scoring - Atlanta - Montreal - sluttspillet - tirsdag - nordmannens - straffesparkkonkurranse - Lennong - stanget - tidspunktet - noenlunde - komfortabelt - Gregersens - utlignet - Martinez - ordinære - spilleminutt - stoppet - Pearces - avslutning - straffer - ringere - Florida - grunnspillet - toppseedet - starter - bortekamp - spilles - rundene - avvikles -