Sheffield United brøt seierstørken
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. januar 2021 KL:21.03)
    I sin 18. kamp tok Sheffield United sin første seier i Premier League-sesongen da Newcastle ble slått 1–0. Billy Sharp ble matchvinner på straffespark. I det 70. minutt traff Federico Fernández ballen med hånden i en løpsduell med innbytter Sharp i gjestenes straffefelt. Det var armbruk fra begge spillere i duellen. Etter flere minutters VAR-gjennomgang tok dommer Andy Madley selv en titt på skjermen og dømte straffe. Sharp tok straffen og scoret iskaldt. Sheffield United klarte å holde tett resten av kampen, dermed endte det med sesongens første trepoenger.

Ord sky bassert på artikkel: 613140
Sheffield - seierstørken - Premier - sesongen - Newcastle - matchvinner - straffespark - Federico - Fernández - løpsduell - innbytter - gjestenes - straffefelt - armbruk - spillere - duellen - minutters - gjennomgang - skjermen - straffen - iskaldt - sesongens - trepoenger -