Son sikret Spurs-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. desember 2021 KL:22.28)
    For første gang på fire kamper noterte den vanligvis så effektive angrepsduoen Harry Kane og Son Heung-min seg for et målpoeng i 2-0-seieren mot Brentford. De fire foregående Premier League-kampene hadde Tottenham kun scoret to mål og uten at Kane eller Son var involvert. Det var imidlertid kun Son som kunne juble for scoring torsdag kveld. Han kontret inn 2-0 25 minutter før slutt. Det første målet var et selvmål av Sergi Canós.

Ord sky bassert på artikkel: 696227
noterte - vanligvis - effektive - angrepsduoen - målpoeng - seieren - Brentford - foregående - Premier - kampene - Tottenham - involvert - imidlertid - scoring - torsdag - kontret - minutter - selvmål -