Tapte skjebnekamp – får tøff kamp om Mesterliga-plassen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:22.35)
    Med seier mot erkerival Tottenham ville Arsenal sikre Mesterliga-spill neste sesong for første gang siden 2017. Men rødtrøyene var sjanseløse og Tottenham kom helt opp i ryggen til Arsenal på tabellen med 3-0-seier torsdag. I første omgang var Arsenal stort sett nest best i alle dueller, og a Cédric forærte hjemmelaget et straffespark på klønete vis, var Harry Kane sikker fra straffemerket. Vondt skulle bli til verre da Rob Holding fikk sitt andre gule kort etter drøye halvtimen – og bare noen minutter senere doblet Kane ledelsen for hjemmelaget. Son Heung-min ville også være med på leken og pyntet på resultatet til 3–0 rett etter pause. Martin Ødegaard var nok en gang kaptein for Arsenal, men var stort sett anonym frem til han fikk et gult kort like før slutt.

Ord sky bassert på artikkel: 740026
skjebnekamp - Mesterliga - plassen - erkerival - Tottenham - Arsenal - rødtrøyene - sjanseløse - tabellen - torsdag - dueller - forærte - hjemmelaget - straffespark - klønete - straffemerket - Holding - halvtimen - minutter - ledelsen - resultatet - Ødegaard - kaptein -