Våknet opp til at kjæresten fødte på badet - så scoret han tre mål
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. juli 2022 KL:17.54)
    Amahl Pellegrino scoret av målene da Bodø/Glimt vant 5-0 over Jerv lørdag ettermiddag, men det var ingenting sammenlignet med hva spissen opplevde noen timer tidligere. – Det har vært en kaotisk dag. Helt fra jeg sto opp og fruen tok imot barn nummer to på badet i dag, sa Pellegrino etter kampen, ifølge NTB. – Hun var veldig klar på at jeg måtte dra på jobb, score mål for de to og det gjorde jeg, fortsatte han. For Bodø/Glimt trenkte ikke mer enn sju minutter på å maltraktere Jerv. – Den måtte jo komme, ropte Eurosports Petter Bø Tosterud da Amahl Pellegrino scoret hjemmelagets 2-0-mål i kampens 39. minutt. – Brutal fotball, var samme manns dom da Ulrik Saltnes la på til 3-0 to minutter senere. Og rett før pause ble Pellegrino tomålsscorer, da han satte inn 4-0 fra straffemerket. – De plager et rovdyr som ser ut som en pusekatt, oppsummerte Tosterud. Før denne marerittperioden for Jerv hadde Victor Boniface allerede satt inn 1-0, og hjemmelaget hadde stort sett et vedvarende press fra start til slutt. – De må ta frem spyposene nå, for de er så svimle, kommenterte Tosterud i pausen. Vertene fortsatte i samme spor etter hvilen, og Pellegrino scoret sitt tredje for dagen bare tre minutter etter sidebyttet. Det ble kampens siste mål.

Ord sky bassert på artikkel: 757978
kjæresten - Pellegrino - ettermiddag - ingenting - sammenlignet - spissen - opplevde - tidligere - kaotisk - fortsatte - trenkte - minutter - maltraktere - Eurosports - Tosterud - hjemmelagets - kampens - fotball - Saltnes - tomålsscorer - straffemerket - pusekatt - oppsummerte - marerittperioden - Boniface - allerede - vedvarende - spyposene - kommenterte - Vertene - sidebyttet -