Kaptein Mbappé herjet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mars 2023 KL:22.56)
    Kylian Mbappé feiret sin første kamp som kaptein for Frankrike med to mål da Nederland ble knust 4-0 i den første kampen i EM-kvalifiseringen i fotball. Mbappé scoret vertenes tredje mål allerede etter 20 minutter. Da hadde Antoine Griezmann og Dayot Upamecano sørget for 2-0-ledelse etter åtte minutter. Med tre minutter igjen av ordinær tid fintet Mbappé ut to Nederland-forsvarere før han hamret ballen i hjørnet. Paris Saint-Germain-stjernen ble nylig valgt ut som landslagets nye kaptein etter at keeper Hugo Lloris ga seg. Nederland slet stort og greide aldri å sette det franske forsvaret på nevneverdige prøver. På overtid fikk de straffe, men Memphis Depay ble stoppet av Mike Maignan. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 818820
Kaptein - kaptein - Frankrike - Nederland - kvalifiseringen - fotball - vertenes - allerede - minutter - Antoine - Griezmann - Upamecano - ledelse - ordinær - forsvarere - hjørnet - Germain - stjernen - landslagets - franske - forsvaret - nevneverdige - overtid - straffe - Memphis - stoppet - Maignan -