Sørloth involvert i scoring da Real Sociedad slo Real Madrid
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. mai 2023 KL:08.32)
    Real Sociedads Alexander Sørloth var delaktig i ballvinningen som ga laget det første målet mot Real Madrid, som fikk én spiller utvist. Kampen endte 2-0. Det første målet kom etter to minutter i andre omgang i seriekampen, som ble spilt i San Sebastián tirsdag kveld. Sørloth presset forsvarer Éder Militão til å sende en dårlig pasning bakover i banen mot målvakt Thibaut Courtois, og Takefusa Kubo kunne sørge for 1-0 til hjemmelaget. Etter 61 minutter av kampen fikk Real Madrids Dani Carvajal gult kort for taklingen av Aihen Muñoz. Med ett gult kort fra tidligere i kampen måtte han dermed se resten av oppgjøret fra tribunen. Med fem minutter igjen av ordinær tid kunne Ander Barrenetxea sette inn 2-0 til Real Sociedad. Sørloth og lagkameratene ligger nå på fjerdeplass og siste mesterligaplass i La Liga, men har en grei margin på åtte poeng ned til Villareal på femteplass. Real Madrid innehar andreplassen. Laget ligger hele 14 poeng bak serieleder Barcelona, som vant 1-0 over Osasuna tidligere tirsdag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 828996
Sørloth - involvert - scoring - Sociedad - Sociedads - Alexander - delaktig - ballvinningen - spiller - minutter - seriekampen - Sebastián - tirsdag - presset - forsvarer - Militão - pasning - bakover - målvakt - Thibaut - Courtois - Takefusa - hjemmelaget - Madrids - Carvajal - taklingen - tidligere - oppgjøret - tribunen - ordinær - Barrenetxea - lagkameratene - fjerdeplass - mesterligaplass - Villareal - femteplass - innehar - andreplassen - serieleder - Barcelona - Osasuna -