Norsk seier i skjebnekampen – kan ha reddet plassen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:17.31)
    14 minutter og fem sekunder var spilt da Thomas Berg-Paulsen skjøt Norge opp i ledelsen i tirsdagens VM-kamp mot Slovenia. Det skulle vise seg å bli kampens eneste mål. Dermed tok Norge en usedvanlig viktig seier i kampen om å berge plassen i A-VM i ishockey. – Stort å score sitt første VM-mål, sa Berg-Paulsen til Viaplay. Slovenia var laget som rett og slett måtte slås, og det holdt etter en nervepirrende avslutning. I sluttsekundene var det kaos foran det norske buret, men Norge holdt unna takket være oppofrende spill. Ken Andre Olimb så ut til å bli skadet da han gikk ned og blokkerte en puck. – Jeg tror det går greit. Jeg hadde litt panikk og måtte bare prøve å komme meg i veien, sier han til Viaplay. Norge står nå med fire poeng etter tre kamper, og det kan vise seg å være nok til å unngå sisteplassen i gruppa, som ville gitt nedrykk. Norge innledet med 3-4-tap etter straffer mot Kasakhstan og 0-3 mot Sveits. 17. mai møter det norske laget Latvia. (NRK/NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 832791
skjebnekampen - plassen - minutter - sekunder - Paulsen - ledelsen - tirsdagens - Slovenia - kampens - usedvanlig - ishockey - Viaplay - nervepirrende - avslutning - sluttsekundene - oppofrende - blokkerte - sisteplassen - nedrykk - innledet - straffer - Kasakhstan -