Sport

Liten annonse
    Viking vendte til 3-2-seier over Odd – Tripic scoret på omdiskutert straffe
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:21.46)
    Viking slet lenge hjemme mot gjerrige Odd, men vendte kampen til 3-2 takket være to straffescoringer og et sent mål av Sander Svendsen. Det ble full jubel blant hjemmefansen i Stavanger da Svendsen stupheadet inn seiersmålet i det 87. minutt. Seieren sendte Viking opp til 2.-plass på eliteserietabellen. Odd-fansen hadde mer grunn til å være skuffet, kanskje særlig på grunn av det siste av Zlatko Tripics to straffespark. VAR ble koblet inn for å sjekke om Milan Jevtovics hands skjedde innenfor 16-meteren, og dommer Kristoffer Hagenes valgte å dømme straffe selv om reprisene sendt på TV antydet at Odd-spillerens arm var godt på utsiden. – Jeg synes begge straffesparkene, særlig det andre, er feil. For det første er det utenfor, og for det andre går ballen via foten hans, som er lov. Jeg synes det er litt skuffende, når de ser på VAR, at de ikke ser det, tordnet Odd-trener Pål Arne Johansen overfor TV 2. Tripic var på sin side mest opptatt av å score. – Jeg likte ikke at de brukte så lang tid på situasjonen, for da var det mange som prøvde å psyke meg ut. Men jeg har selvtillit på straffer, sa Viking-angriperen.

Ord sky bassert på artikkel: 832858
omdiskutert - straffe - gjerrige - straffescoringer - Svendsen - hjemmefansen - Stavanger - stupheadet - seiersmålet - Seieren - eliteserietabellen - skuffet - kanskje - Tripics - straffespark - Jevtovics - skjedde - innenfor - meteren - Kristoffer - Hagenes - reprisene - antydet - spillerens - utsiden - straffesparkene - utenfor - skuffende - tordnet - Johansen - overfor - opptatt - situasjonen - selvtillit - straffer - angriperen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »