Vegas Golden Knights nærmer seg NHL-finale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:07.32)
    Vegas Golden Knights trenger bare én seier til for å sikre finaleplass i NHL-sluttspillet i ishockey. Tirsdag ble det 4-0-seier over Dallas Stars. Knights-målvakt Adin Hill ble ikke overlistet etter 34 skudd fra motstanderen. Knights leder semifinaleserien 3-0. Vegas hadde langt på vei avgjort kampen etter 1. periode. Da ledet gjestene 3-0. De to foregående oppgjørene endte begge uavgjort ved ordinær tid. Florida Panthers leder 3-0 over Carolina Hurricanes i den andre semifinaleserien. Dermed tyder mye på at Panthers og Knights møtes i finalen.

Ord sky bassert på artikkel: 834618
Knights - trenger - finaleplass - sluttspillet - ishockey - Tirsdag - målvakt - overlistet - motstanderen - semifinaleserien - avgjort - periode - gjestene - foregående - oppgjørene - uavgjort - ordinær - Florida - Panthers - Carolina - Hurricanes - finalen -