Sport

Liten annonse
    Golf-sjef: – Forstår om folk kaller meg en hykler
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. juni 2023 KL:07.15)
    PGA Tour-sjefen Jay Monahan skjønner at han blir kalt en hykler etter den kontroversielle avtalen om å slå golfturneringen sammen med LIV-touren. Det sier han i et intervju med den engelske avisen The Independent. Monahan forteller om et møte med flere av PGA-spillerne som han betegner som «intenst og opphetet». – Hver gang jeg har sagt noe, har jeg sagt det med den informasjonen jeg hadde på det tidspunktet. Jeg sa det som en som prøvde på å konkurrere på vegne av PGA-touren og våre spillere, sier Monahan til avisen. Golforganisasjonene PGA og LIV Golf offentliggjorde tirsdag til alles overraskelse at de har begravd stridsøksen. De har i stedet stiftet et felles selskap der de skal pleie felles kommersielle interesser og «forene golfen på global basis». Lukrative og omdiskuterte LIV er anklaget for å være et forsøk på sportsvasking fra saudiarabisk side, og nå blir PGA-touren anklaget for å ta imot skitne penger. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 838734
Forstår - Monahan - skjønner - kontroversielle - avtalen - golfturneringen - intervju - engelske - Independent - forteller - spillerne - betegner - intenst - opphetet - informasjonen - tidspunktet - konkurrere - spillere - Golforganisasjonene - offentliggjorde - tirsdag - overraskelse - begravd - stridsøksen - stiftet - selskap - kommersielle - interesser - Lukrative - omdiskuterte - anklaget - sportsvasking - saudiarabisk -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »