Ødegaard scoret da Arsenal sikret gruppeseier i Mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:22.53)
    Martin Ødegaard satte et vakkert punktum på en eventyrlig 1. omgang da han banket inn 5-0-scoringen til Arsenal. London-laget lekte seg til seier - og gruppeseier i gruppe B. Det sto 5-0 til pause og på tampen fastsatte Jorginho sluttresultatet til 6-0 fra straffemerket. Det ble seks ulike målscorere i kampen. I tillegg til Ødegaard og Jorginho, scoret Kai Havertz, Gabriel Jesus, Bukayo Saka og Gabriel Martinelli hvert sitt mål. Arsenal er dermed garantert å vinne å vinne gruppe B. Med én kamp igjen av gruppespillet er PSV Eindhoven nærmeste lag, fire poeng bak. Den andre kampen i gruppen, mellom Sevilla og PSV, endte med 3-2-seier til nederlenderne.

Ord sky bassert på artikkel: 887338
Ødegaard - Arsenal - gruppeseier - Mesterligaen - vakkert - punktum - eventyrlig - scoringen - fastsatte - Jorginho - sluttresultatet - straffemerket - målscorere - tillegg - Havertz - Gabriel - Martinelli - garantert - gruppespillet - Eindhoven - nærmeste - gruppen - Sevilla - nederlenderne -