Sport

Liten annonse
    Holmenkollen søker om VM i skiskyting
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:14.24)
    Holmenkollen skal igjen prøve å skape folkefest, slik de gjorde i 2016. Norges Skiskytterforbund skal søke om å få VM på hjemmebane igjen, i 2028 eller 2029. Det bekrefter Norges Skiskytterforbund i en pressemelding. – Jeg kan bekrefte at byrådet og Oslo kommune står bak en VM-søknad sammen med Norges Skiskytterforbund og at vi er positive til å være vertskapsby for arrangementet, sier Anita Leirvik North, byråd for kultur og næring i Oslo kommune. Skiskytterforbundet er optimister på å få et nytt VM på hjemmebane. – Vi vet at det er hard konkurranse å få internasjonale mesterskap i skiskyting og jeg vet at vi kommer til å møte tøff motstand, men sammen med Oslo kommune skal vi gjøre alt vi kan for at vi skal dra det lengste strået, sier Morten Aa Djupvik, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund. Norge søkte om å få VM i 2025, men den gang ble ikke fristen overholdt.

Ord sky bassert på artikkel: 913360
Holmenkollen - skiskyting - folkefest - Skiskytterforbund - hjemmebane - bekrefter - pressemelding - byrådet - kommune - positive - vertskapsby - arrangementet - Leirvik - Skiskytterforbundet - optimister - konkurranse - internasjonale - mesterskap - motstand - lengste - Djupvik - generalsekretær - fristen - overholdt -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »