Stortalent herjet da Norge vant i VM-test
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:20.57)
    Treningskampen mellom Norge og Danmark i Asker endte 4-3 fredag kveld etter spilleforlengelse. 18 år gamle Michael Brandsegg-Nygård er blant verdens mest ettertraktede talenter og han viste hvorfor fredagens kamp. Brandsegg-Nygård ble kreditert alle Norges tre mål i ordinær tid. – Jeg vet ikke. To i hvert fall, sa Brandsegg-Nygård til TV 2 i pausen mellom andre og tredje periode. – Den gikk på skøyta mi, men så jeg ikke hva som skjedde etter. Jeg tror Petter (Vesterheim) slo den inn, sa Brandsegg-Nygård videre - noe også TV 2s kommentatorer konkluderte med. Norge ledet 3-1 etter den andre perioden, men Danmark kom tilbake i den tredje perioden og fikk utlignet til 3-3. Dermed ble det spilleforlengelse i Asker. Der var igjen Brandsegg-Nygård sentral og scoret Norges vinnermål tre minutter ut i spilleforlengelsen. Norge og Danmark møtes til ny treningskamp lørdag. Deretter skal Norge spille treningskamp borte mot Latvia neste uke, før VM starter 9. mai.

Ord sky bassert på artikkel: 926441
Stortalent - Treningskampen - Danmark - spilleforlengelse - Michael - Brandsegg - verdens - ettertraktede - talenter - hvorfor - fredagens - kreditert - ordinær - periode - skjedde - (Vesterheim) - kommentatorer - konkluderte - perioden - tilbake - utlignet - sentral - vinnermål - minutter - spilleforlengelsen - treningskamp - Deretter - starter -