Strømsgodset slapp med skrekken – reddet uavgjort mot KBK
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:18.55)
    Nyopprykkede Kristiansund sjokkerte Strømsgodset i førsteomgangen, men hjemmelaget kjempet seg tilbake i kampen og berget 2-2. Strømsgodset gikk inn i oppgjøret med tre strake seirer. Med ett poeng søndag henger de fortsatt med i toppen av Eliteserien. KBK har også imponert i sesongåpningen. Klubben ga hjemmelaget et vanskelig utgangspunkt før andreomgangen søndag. Oskar Sivertsen sendte KBK opp i ledelsen fra straffemerket etter 20 minutter. Kort tid senere stanget Willumsson inn 2-0. Godset jaktet scoring, og kaptein Gustav Valsvik tok ansvar. 30-åringen headet inn reduseringen på bakerste stolpe. Kort tid senere satt også Elias Melkersen hodet til ballen og ordnet 2-2. Det sikret ett poeng til hvert av lagene. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 926745
Strømsgodset - skrekken - uavgjort - Nyopprykkede - Kristiansund - sjokkerte - førsteomgangen - hjemmelaget - kjempet - tilbake - oppgjøret - fortsatt - Eliteserien - imponert - sesongåpningen - Klubben - vanskelig - utgangspunkt - andreomgangen - Sivertsen - ledelsen - straffemerket - minutter - stanget - Willumsson - scoring - kaptein - Valsvik - åringen - reduseringen - bakerste - Melkersen -