Sport

Liten annonse
    The Athletic: Premier League-klubbene skal stemme over forslag om å fjerne VAR
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:18.40)
    Ifølge The Athletic har Wolverhampton sendt inn et forslag til Premier League-klubbenes generalforsamling om å skrote VAR. The Athletic skriver videre at forslaget skal stemmes over på generalforsamlingen neste måned. Nettstedet har også fått tilgang på en uttalelse fra Wolverhampton, hvor klubben skriver: – Det er ingen sin feil, vi er bare på søken etter det som er den beste løsningen for fotballen. Alle interessentene har jobbet hardt for at det å innføre mer teknologi skal være en suksess, men etter fem sesonger med VAR i Premier League, så er det på tide med en konstruktiv debatt om VARs fremtid. VAR har vært gjenstand for debatt ved en rekke anledninger denne og tidligere sesonger i Premier League. I Norge har også spørsmålet om VAR vært oppe en rekke årsmøter det siste året. Medlemmene i store klubber som Rosenborg og Brann var blant dem som stemte for å arbeide imot VAR.

Ord sky bassert på artikkel: 930313
Athletic - Premier - klubbene - forslag - Wolverhampton - klubbenes - generalforsamling - skriver - forslaget - stemmes - generalforsamlingen - Nettstedet - tilgang - uttalelse - løsningen - fotballen - interessentene - innføre - teknologi - suksess - sesonger - konstruktiv - fremtid - gjenstand - anledninger - tidligere - spørsmålet - årsmøter - Medlemmene - klubber - Rosenborg - arbeide -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »