Ny målfest for juniorkvinnene i håndball-VM – klar for hovedrunden
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:19.42)
    Norges kvinnelige håndballtalenter lagde målfest også mot Japan i junior-VM i Nord-Makedonia. Laget er allerede videre til hovedrunden. Etter 35-18 over Taiwan onsdag ble det 35-24 over Japan torsdag. Fredagens kamp mot Danmark avgjør bare hvem som tar med seg poeng videre til hovedrunden. Kampen mot Japan ble aldri spennende. Norge ledet 20-12 ved pause og kunne nøye seg med å øke ledelsen med tre mål i den andre omgangen. Selin Kamburce fra Aker ble norsk toppscorer med sju mål, mens klubbvenninnen Stella Kruse og Fjellhammer-spiller Emma Egge Edner scoret fire ganger hver. Ti norske spillere tegnet seg på scoringslista. Danmark har slått de to asiatiske lagene i gruppa med hele 40 måls margin til sammen, mens Norge har 28 plussmål etter sine to første kamper. I hovedrunden venter motstand fra Ungarn og Sør-Korea. De har også vunnet sine to første kamper. De to beste i hver hovedrundegruppe tar seg til kvartfinale. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 938169
målfest - juniorkvinnene - håndball - hovedrunden - kvinnelige - håndballtalenter - Makedonia - allerede - torsdag - Fredagens - Danmark - spennende - ledelsen - omgangen - Kamburce - toppscorer - klubbvenninnen - Fjellhammer - spiller - spillere - scoringslista - asiatiske - plussmål - motstand - hovedrundegruppe - kvartfinale -