Håndballjentene åpnet OL-oppkjøringen med klar seier over Frankrike
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:21.02)
    Henny Reistad sto fram da Norge slo Frankrike 34-22 i første testkamp inn mot OL i Paris. Dermed fikk det norske laget revansj etter at Frankrike vant VM-finalen før jul i fjor. Norge tok kontroll på kampen og ledet 15-11 til pause i hallen i Pau. Katrine Lunde leverte godt i Norges mål. Norge fortsatte å kjøre over hjemmelaget og ledet med elleve mål ti minutter ut i 2. omgang, skriver NTB. Reistad ble toppscorer med sine åtte mål i seieren. Kristine Breistøl scoret seks ganger. Nora Mørk var ikke med i torsdagens kamp. Hun ble spart med tanke på belastning.

Ord sky bassert på artikkel: 940971
Håndballjentene - oppkjøringen - Frankrike - Reistad - testkamp - revansj - finalen - kontroll - Katrine - leverte - fortsatte - hjemmelaget - minutter - skriver - toppscorer - seieren - Kristine - Breistøl - torsdagens - belastning -