Rødt kort, selvmål og to straffer da Kristiansund snudde til seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:21.01)
    Det manglet ikke på syndebukker da Fredrikstad rotet det til og tapte 1-3 borte mot Kristiansund i Eliteserien mandag kveld. Morten Bjørlo sendte Fredrikstad i ledelsen etter ni minutter, før Ruben Alte utlignet med et prosjektil i krysset fem minutter senere. Bjørlo ble imidlertid også synderen da han ble sendt i dusjen før 20 minutter var spilt. På tampen av første omgang fullførte Oskar Sivertsen snuoperasjonen med en straffe, før Maï Traoré fastsatte resultatet med et selvmål i andre omgang. Dermed tapte Fredrikstad også dyrebare poeng i medaljekampen. Østfoldingene ligger som nummer fem, tre poeng bak Viking og to poeng bak Molde på henholdsvis 4.- og 3.-plass. KBK tok på sin side et byks oppover den svert jevne tabellen og ligger nå på 7.-plass. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941723
selvmål - straffer - Kristiansund - manglet - syndebukker - Fredrikstad - Eliteserien - ledelsen - minutter - utlignet - prosjektil - krysset - imidlertid - synderen - fullførte - Sivertsen - snuoperasjonen - fastsatte - resultatet - dyrebare - medaljekampen - Østfoldingene - henholdsvis - oppover - tabellen -