Sport

Liten annonse
    RBK herjet med Manchester United - vant på overtid
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.59)
    Noah Holm scoret kampens eneste mål langt inne på overtiden og sikret 1-0-seier for Rosenborg hjemme mot Manchester United i mandagens treningskamp. Rosenborg bombarderte United-målet i første omgang, men etter treff i stolpen og tverrligger, måtte likevel Alfred Johanssons menn gå målløse av banen til pause. Trønderne fortsatte å presse United i andre omgang, men også da Tobias Børkeeiet fyrte av etter en drøy time var det bare metallet som sto i veien for at RBK tok ledelsen. Tre minutter på overtid gjorde Holm seg tellende og scoret kampens eneste mål. – Det høres veldig bra ut. Om ti år kommer jeg til å si at det var i europaligaen, spøkte Holm med VGTV om å senke United. – Det var deilig og ble en fin kveld. Det er nok mange unge på stadion som ble inspirert, og det var det vi ønsket å få ut av dagen, fortsatte han. Det var en b-preget Manchester United-tropp som gjestet Lerkendal mandag kveld. Av A-lagsstjerner var bare Jonny Evans, Aaron Wan-Bissaka, Casemiro, Mason Mount og Mason Mount å se på gressmatten i Trondheim. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 943062
Manchester - overtid - kampens - overtiden - Rosenborg - mandagens - treningskamp - bombarderte - stolpen - tverrligger - likevel - Johanssons - målløse - Trønderne - fortsatte - Børkeeiet - metallet - ledelsen - minutter - tellende - europaligaen - stadion - inspirert - gjestet - Lerkendal - lagsstjerner - Bissaka - Casemiro - gressmatten - Trondheim -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »