Fullfører kaos-kamp for tomme tribuner
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. juli 2024 KL:17.10)
    Kampen mellom Argentina og Marokko i OLs fotballturnering var ikke ferdig likevel. Argentina scoret på overtid av overtiden, og det så ut til at de hadde sikret 2-2 og uavgjort mot Marokko. Etter scoringen ble det kastet gjenstander på banen, og marokkanske tilskuere stormet også ut på gresset. Spillerne ble sendt i garderoben. Det virket først som om kampen var avsluttet, ettersom scoringen kom 16 minutter på overtid. Nå melder OL-arrangørene at det gjenstår tre minutter, som skal spilles for tomme tribuner halvannen time etter at 2-2-scoringen ble satt inn. Det var Cristian Medina som scoret 2-2-målet. Frem til scoringen så det ut til at Marokkos Soufiane Rahimi skulle bli den store helten med sine to scoringer for Marokko. I en annen OL-kamp var det en stund uavgjort mellom Usbekistan og Spania, men en scoring av Sergio Gómez sikret spansk 2-1-seier.

Ord sky bassert på artikkel: 944693
Fullfører - tribuner - Argentina - Marokko - fotballturnering - likevel - overtid - overtiden - uavgjort - scoringen - gjenstander - marokkanske - tilskuere - stormet - gresset - Spillerne - garderoben - avsluttet - ettersom - minutter - arrangørene - gjenstår - spilles - halvannen - Cristian - Marokkos - Soufiane - scoringer - Usbekistan -