Sport

Liten annonse
    Skarstein slått i spurtthriller: – Det var helt mørkt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 30. august 2024 KL:10.05)
    Det ble ikke en optimal start da Birgit Skarstein fredag formiddag skulle ut i forsøksheat hvor hun var forhåndsfavoritt. Hun ledet gjennom hele løpet, men på slutten kom ukrainske Sheremet og tok seieren. Det betyr at Skarstein må ut i oppsamlingsheat lørdag for å ta seg videre til finalen søndag 1. september. I det andre heatet var det israelske Moran Samuel som vant og tok seg videre til finalen. Samuel tok sølv under Paralymics i 2021 hvor Birgit Skarstein tok gullet. Nå må den regjerende mesteren gjennom et ekstra hinder før en eventuell finale. Det var en Birgit Skarstein i godt humør som møtte NRK etter forsøket. – Jeg gikk litt tidlig og skulle se om det gikk – det gikk ikke, sier en lattermild Birgit Skarstein. Etter at hun var i mål kunne man tydelig se at dette hadde kostet krefter. – Jeg så stjerner og det var helt mørkt. Jeg trodde jeg skulle spy, men jeg måtte bare få pustet. Det er så dumt å besvime i vannet, da er det bedre å besvime på brygga, sier Skarstein. Den regjerende mesteren mener hun er godt nok rustet til å ta hevde seg i en finale selv med en ekstra konkurranse lørdag. – Jeg er godt nok trent til å gjøre det så det skal ikke være noe problem for meg. Trener Olaf Tufte er enig med Skarstein. – Vi hadde håpet hun kom rett igjennom, men når det er sagt så er hun så bra trent at et ekstra løp er ingen krise for henne, sa Tufte til NRK i etterkant av forsøket. Det blir ikke bare hvilepuls frem mot oppsamlingsheatet for Birgit Skarstein - Nå er det rett bort å kjøre intervaller på romaskinen, sier den tidligere roeren med to OL gull.

Ord sky bassert på artikkel: 952502
Skarstein - spurtthriller - optimal - formiddag - forsøksheat - forhåndsfavoritt - gjennom - slutten - ukrainske - Sheremet - seieren - oppsamlingsheat - finalen - september - israelske - Paralymics - regjerende - mesteren - eventuell - forsøket - lattermild - tydelig - krefter - stjerner - besvime - konkurranse - problem - igjennom - etterkant - hvilepuls - oppsamlingsheatet - intervaller - romaskinen - tidligere -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »