Storhamar spilte uavgjort mot fransk storlag
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. september 2024 KL:15.52)
    Storhamar fortsetter å vise glimrende takter i sesonginnledningen. Søndag styrte de mot seier i mesterligaen mot det franske storlaget Metz, men måtte til slutt nøye seg med 29-29. Med drøyt åtte minutter ledet Storhamar 26-23 på hjemmebane. Metz reduserte to ganger til 26-25, men Storhamar svarte og gikk opp til 29-26-ledelse. Men til tross for å ha ledet med tre mål da det gjensto to og et halvt minutt, måtte Storhamar nøye seg med ett poeng. Metz har kommet blant de fire beste i mesterligaen de to siste årene. Storhamar vant europaligaen forrige sesong. Storhamar har innledet 2024/25-sesongen på en svært overbevisende måte. Sist helg sørget gultrøyene for at stjernegalleriet til Vipers røk på sitt første tap mot en norsk motstander på over fire år. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 954488
Storhamar - uavgjort - storlag - fortsetter - glimrende - sesonginnledningen - mesterligaen - franske - storlaget - minutter - hjemmebane - reduserte - ledelse - gjensto - europaligaen - forrige - innledet - sesongen - overbevisende - gultrøyene - stjernegalleriet - motstander -