Graham Hansen åpnet målkontoen – to scoringer i Barcelona-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 13. september 2024 KL:23.00)
    Caroline Graham Hansen scoret to ganger da Barcelona slo Real Sociedad 3-1 i den spanske toppdivisjonen i fotball fredag. Graham Hansen scoret etter 27 og 31 minutter og satte tonen for en ny seier for det katalanske laget. Alexia Putellas la på til 3-0 etter en drøy time før Lucia Pardo scoret et trøstemål for Sociedad. Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen startet begge for hjemmelaget, som med seieren står med to triumfer og 6-1 i målforskjell etter de to første kampene. Graham Hansen scoret sine to første mål i den nye sesongen fredag. Barcelona har vunnet ligaen de fem siste årene og har vært Spanias klart beste lag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 955771
målkontoen - scoringer - Barcelona - Caroline - Sociedad - spanske - toppdivisjonen - fotball - minutter - katalanske - Putellas - trøstemål - Syrstad - startet - hjemmelaget - seieren - triumfer - målforskjell - kampene - sesongen - Spanias -