Nettkjenning for Pettersen i NHL-treningskamp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 26. september 2024 KL:06.50)
    Mats Zuccarello var ikke med i troppen da Minnesota Wild tapte 2-5 borte mot Dallas Stars i en oppkjøringskamp onsdag. Mathias Emilio Pettersen scoret for vertene. Pettersen sørget for Stars` siste mål i åpent bur på et langskudd bare åtte sekunder før tredje periode ble blåst av. Wild hadde på det tidspunktet tatt ut keeperen. I alt noterte han seg for tre skudd på mål i kampen. 24-åringen flyttet til USA allerede som 14-åring og spilte for Norge under ishockey-VM i Praha i mai. Pettersen har ennå til gode å spille en tellende NHL-kamp, men har bred erfaring fra AHL-ligaen med kamper for både Stockton Heat, Calgary Wranglers og Texas Stars – farmerlaget for Dallas. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 958375
Nettkjenning - Pettersen - treningskamp - Zuccarello - troppen - Minnesota - oppkjøringskamp - Mathias - vertene - langskudd - sekunder - periode - tidspunktet - keeperen - noterte - åringen - flyttet - allerede - ishockey - tellende - erfaring - Stockton - Calgary - Wranglers - farmerlaget -