Reiten-scoring da Chelsea slo Real Madrid i mesterligaen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 8. oktober 2024 KL:22.57)
    Guro Reiten satte inn 2-0-målet på straffespark da Chelsea innledet gruppespillet i mesterligaen med 3-2-seier over Real Madrid. Sjoeke Nüsken, Reiten og Mayra Ramirez scoret hjemmelagets mål da Chelsea vant sin første mesterligakamp under ledelse av tidligere Lyon-trener Sonia Bompastor. Verdensmester Alba Redondo reduserte til 1-2 på tampen av første omgang, innbytter Linda Caicedo til 2-3 i det 84. minutt etter en miss av Chelseas-stopperkjempe Millie Bright og flipperspill i målgården, men gjestene kom aldri à jour på Stamford Bridge.

Ord sky bassert på artikkel: 961074
scoring - Chelsea - mesterligaen - straffespark - innledet - gruppespillet - Ramirez - hjemmelagets - mesterligakamp - ledelse - tidligere - Bompastor - Verdensmester - Redondo - reduserte - innbytter - Caicedo - Chelseas - stopperkjempe - flipperspill - målgården - gjestene - Stamford -