Ishockey: Straffedrama da Stavanger Oilers gikk på sjokktap i Narvik
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 12. oktober 2024 KL:19.12)
    Stavanger Oilers gikk på sitt andre strake poengtap da Narvik overraskende vant lørdagens seriekamp i ishockey etter straffeslag. Torsdag tapte Stavanger-laget 1-4 mot Frisk Asker på hjemmeis. I lørdagens kamp sjokkerte Narvik allerede etter 18 sekunder da Oskar Matushkin satte pucken i mål, før Linus Pettersson doblet ledelsen mot slutten av 1. periode. Oilers poengkonge Mathias Trettenes sørget for balanse i regnskapet med to scoringer i midtperioden. Seks minutter ut i 3. periode sendte Tristan Langan rogalendingene i føringen for første gang i kampen, men Isak Pantzare utlignet senere til 3-3. En målløs forlengelse gjorde at kampen ble avgjort med straffeslag. Der var Narvik sterkest og vant sin tredje strake seriekamp etter straffeslag. Øvrige kamper lørdag: Lillehammer - Frisk Asker 2-0, Lørenskog - Sparta 3-0, Comet - Stjernen 5-3. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 961778
Ishockey - Straffedrama - Stavanger - sjokktap - poengtap - overraskende - lørdagens - seriekamp - ishockey - straffeslag - Torsdag - hjemmeis - sjokkerte - allerede - sekunder - Matushkin - Pettersson - ledelsen - slutten - periode - poengkonge - Mathias - Trettenes - balanse - regnskapet - scoringer - midtperioden - minutter - Tristan - rogalendingene - føringen - Pantzare - utlignet - forlengelse - avgjort - sterkest - Lillehammer - Lørenskog - Stjernen -