Sport

Liten annonse
    Tandrevold skadet - uteblir fra høydesamling
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 14. oktober 2024 KL:12.33)
    Ingrid Landmark Tandrevold er ikke med resten av skiskytterlandslaget på den siste høydesamlingen for sesongen i Lavazé i Italia. Årsaken er en skade i hofta. – Jeg har hatt litt vondt, som gjør at jeg ikke kan løpe så mye akkurat nå. Det er litt risiko å være i Lavazè. Jeg er avhengig av å få gått på rulleski eller syklet, sier hun til TV 2. 28-åringen forteller at det er hofta som er roten til problemet. – Jeg har vondt i hofta, som gjør at det er vondt å løpe, sier Tandrevold. Tidligere har Tandrevold slitt med et vondt håndledd. Det gjorde at hun i sommer gikk glipp av blant annet Blinkfestivalen i Sandnes. I september deltok Tandrevold i NM i rulleskiskyting på Lillehammer. Der endte hun med bronse på fellesstarten etter å ha endt på 15.-plass på sprinten. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 962094
Tandrevold - uteblir - høydesamling - Landmark - skiskytterlandslaget - høydesamlingen - sesongen - Årsaken - akkurat - avhengig - rulleski - åringen - forteller - problemet - Tidligere - håndledd - Blinkfestivalen - Sandnes - september - rulleskiskyting - Lillehammer - fellesstarten - sprinten -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »