Høgmo-effekten fortsetter
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. juli 2021 KL:21.18)
    Per-Mathias Høgmo er blitt en umiddelbar trenerhit i Häcken. Mandag ble Kalmar slått 3-2 borte i en Allsvenskan-kamp med flere norske innslag. Norges tidligere landslagssjef kom i midten av juni til en klubb som lå sist på tabellen. To strake seirer senere har løftet Häcken opp seks hakk. Martin Olsson ga gjestene fra Göteborg ledelsen på frispark etter ni minutters spill. Han gjorde sitt første Häcken-mål ved å skyte hardt mot keeperhjørnet. Kort tid før pause utlignet Oliver Berg. Nordmannens skudd fra utsiden av boksen gikk inn via en Häcken-forsvarer. 27-åringen har vært involvert i sju av Kalmas ti scoringer denne sesongen.

Ord sky bassert på artikkel: 665329
effekten - fortsetter - Mathias - umiddelbar - trenerhit - Allsvenskan - innslag - tidligere - landslagssjef - tabellen - gjestene - Göteborg - ledelsen - frispark - minutters - keeperhjørnet - utlignet - Nordmannens - utsiden - forsvarer - åringen - involvert - scoringer - sesongen -