Thorsby plukket poeng mot Inter
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. september 2021 KL:14.54)
    Morten Thorsby og Sampdoria fikk med seg 2-2 fra hjemmemøtet med Inter i italiensk fotball søndag. Dermed gikk Inter på sitt første poengtap i den nye Serie A-sesongen. Sampdoria utlignet to ganger. 2-2 kom da en umarkert Tommaso Augello skjøt på volley i det 47. minutt. Thorsby fikk kampens første store sjanse etter fire minutters spill, men nordmannens hodestøt gikk over tverrliggeren. Et kvarter senere traff derimot Federico Dimarco krysset på et frispark, og Inter gikk i ledelsen. Sampdoria slo tilbake med sesongens første mål i det 33. minutt. Maya Yoshidas skudd gikk via beinet til Edin Dzeko og i mål. En volleyscoring fra Lautaro Martínez gjorde at Inter gikk i garderoben med ledelse. Den kom få minutter før dommeren blåste av for pause. Thorsby spilte hele kampen, mens Kristoffer Askildsen fikk de siste 20 minuttene. Sampdoria står med to poeng etter tre kamper. Uavgjortresultatet tok Inter opp i sju poeng. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 674850
Thorsby - plukket - Sampdoria - hjemmemøtet - italiensk - fotball - poengtap - sesongen - utlignet - umarkert - Tommaso - Augello - kampens - minutters - nordmannens - hodestøt - tverrliggeren - kvarter - derimot - Federico - Dimarco - krysset - frispark - ledelsen - tilbake - sesongens - Yoshidas - volleyscoring - Lautaro - Martínez - garderoben - dommeren - Kristoffer - Askildsen - minuttene - Uavgjortresultatet -