Syrstad Engen utvist - Barcelona vant med 10 kvinner
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 8. mai 2022 KL:18.55)
    Ingrid Syrstad Engen ble utvist da hun forårsaket straffespark etter bare åtte minutter i bortekampen mot Rayo Vallecano, men Barcelonas kvinnelag vant igjen. Selv med mer enn 80 minutter i undertall vendte Caroline Graham Hansen og de andre Barcelona-spillerne 0-1 til seier 6-1 i bortekampen mot tabelljumboen. Engen ble sendt av banen med direkte rødt kort for forseelsen som tillot Paula Fernandez å sende Rayo Vallecano i ledelsen. Keeper Sandra Paños fikk gult kort for protester, og litt senere ble trener Jonatan Giraldez sendt på tribunen med rødt kort. Det stoppet ikke Barcelona. Aitana Bonmatí utlignet i det 21. minutt med vakker assist fra Graham Hansen. Aitana scoret ledermålet rett før pause, og hun fullførte sitt hattrick da hun fastsatte resultatet i det 82. minutt. Innimellom hadde Marta Torrejón, Claudia Pina og Jenni Hermoso scoret. Graham Hansen ble byttet ut i det 58. minutt, like etter 3-1-målet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 738766
Syrstad - Barcelona - kvinner - forårsaket - straffespark - minutter - bortekampen - Vallecano - Barcelonas - kvinnelag - undertall - Caroline - spillerne - tabelljumboen - direkte - forseelsen - Fernandez - ledelsen - protester - Jonatan - Giraldez - tribunen - stoppet - Bonmatí - utlignet - ledermålet - fullførte - hattrick - fastsatte - resultatet - Innimellom - Torrejón - Claudia - Hermoso -