Sport

Liten annonse
    Grytebust gir seg på landslaget
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 7. november 2022 KL:14.13)
    33 år gamle Sten Grytebust har bestemt seg for at han er ferdig med landslagsfotball. Det skriver Sunnmørsposten. For bare noen dager siden bestemte Rosenborg-keeper André Hansen seg for det samme. Grytebust fikk landslagsdebuten i 2013 i en privatlandskamp mot Nord-Makedonia. Det ble totalt fem landskamper på Aalesund-keeperen, den siste i 2019. – Det er snakk om en totalvurdering av situasjonen, som går først og fremst på at dette er niende året jeg er med. Jeg fikk min debut under Drillo, så det begynner å bli noen år siden. Den gangen var jeg en ung spiller, men nå er jeg en familiefar med tre barn. Jeg har litt dårlig samvittighet overfor dem, at jeg skal av gårde så mye når jeg kunne hatt fri med dem, sier Grytebust til Sunnmørsposten.

Ord sky bassert på artikkel: 780417
Grytebust - landslaget - bestemt - landslagsfotball - skriver - Sunnmørsposten - bestemte - Rosenborg - landslagsdebuten - privatlandskamp - Makedonia - landskamper - Aalesund - keeperen - totalvurdering - situasjonen - begynner - spiller - familiefar - samvittighet - overfor -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »