Sport

Liten annonse
    Verstappen tror på Miami-seier tross fiaskokvalifisering
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:09.19)
    VM-leder Max Verstappen ble bare nummer ni på lørdagens Formel 1-kvalifisering i Miami. Red Bull-føreren gir likevel ikke opp håpet om å vinne søndagens løp. – En pallplass er helt klart mulig, men jeg vil vinne, så dette er ikke bra. Å vinne er ikke umulig, men det kommer ikke til å bli lett, sa nederlenderen etter å ha kjørt inn til 9.-plass under kvalifiseringen. Verstappens lagkamerat Sergio Perez, som er nummer to i VM-sammendraget bare seks poeng bak den regjerende mesteren, var raskest under lørdagens kvalifisering. – Jeg har vært i denne posisjonen før. Du får noen ganger noen tilbakeslag, men det betyr ikke at det fortsetter resten av året, sa Verstappen og fortsatte: – Det kan ikke alltid være perfekt, men man håper jo på det. I fjor hadde vi en tøff start, men du må bare fortsette å prøve. I dag var ikke en bra dag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 830109
Verstappen - fiaskokvalifisering - lørdagens - føreren - likevel - søndagens - pallplass - nederlenderen - kvalifiseringen - Verstappens - lagkamerat - sammendraget - regjerende - mesteren - raskest - posisjonen - tilbakeslag - fortsetter - fortsatte - perfekt -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »