West Ham snudde til seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. mai 2023 KL:22.57)
    West Ham sikret seg et godt utgangspunkt før neste ukes returoppgjøret mot AZ Alkmaar. Michail Antonio ble den store i helten i London-lagets snuoperasjon. Det var han som tuppet inn seiersmålet i det 76. minutt, og som sørget for at West Ham vant kampen 2-1. Gjestene fra Nederland tok ledelsen ved Tijani Reijnders i første omgang, men Saïd Benrahma utlignet fra straffemerket etter pause. Knappe ti minutter senere fullbyrdet Antonio snuoperasjonen og West Ham er i førersetet i jakten om en finalebillett i serieligaen. I den andre semifinalen mellom Fiorentina og Basel ble det også en snuoperasjon: Fiorentina tok ledelsen, men Basel utlignet 20 minutter før slutt. På overtid satte Zeki Amdouni inn seiersmålet og sørget for en sterk borteseier for det sveitsiske laget.

Ord sky bassert på artikkel: 831540
utgangspunkt - returoppgjøret - Alkmaar - Michail - Antonio - snuoperasjon - seiersmålet - Gjestene - Nederland - ledelsen - Reijnders - Benrahma - utlignet - straffemerket - minutter - fullbyrdet - snuoperasjonen - førersetet - finalebillett - serieligaen - semifinalen - Fiorentina - overtid - Amdouni - borteseier - sveitsiske -