Maanum og Arsenal feide over Everton
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:21.20)
    Frida Maanum bidro med assist for Arsenal, mens Elise Stenevik også assisterte for Everton da Arsenal vant 4-1 i den engelske superligaen for kvinner onsdag. Caitlin Foord scoret to ganger, mens Katie McCabe og Lotte Wubben-Moy nettet én gang hver. Maanums assist kom på Wubben-Moys scoring. Den norske midtbanespilleren slo et flott innlegg på frispark og Wubben-Moy stanget ballen i mål. Med seieren har tredjeplasserte Arsenal tre poeng opp til serieleder Manchester United med to kamper igjen. Chelsea ligger på annenplass med to poeng mer enn Arsenal, med én kamp mindre spilt. De spiller mot West Ham senere onsdag. Arsenal og Chelsea skal møtes i nest siste serierunde. Elise Stenevik ble byttet inn for Everton med en halvtime igjen og fikk assist på reduseringsmålet fem minutter før slutt. Hjørnesparket fant Katja Snoeijs som stanget ballen i mål. Agnes Beever-Jones ble utvist for Everton tidlig i annen omgang. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 833067
Arsenal - Everton - Stenevik - assisterte - engelske - superligaen - kvinner - Caitlin - Maanums - scoring - midtbanespilleren - innlegg - frispark - stanget - seieren - tredjeplasserte - serieleder - Manchester - Chelsea - annenplass - serierunde - halvtime - reduseringsmålet - minutter - Hjørnesparket - Snoeijs -