Ruud får svensk motstand i French Open
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:18.59)
    Casper Ruuds motstander i første runde i French Open er nå klar. Og for Ruud blir det et møte med svenske Elias Ymer. De to har kun spilt mot hverandre én gang tidligere på ATP-touren. Det var tilbake i 2019, i en turnering i Phoneix. Ruud vant da kampen etter tre sett. Ruud fikk sitt store gjennombrudd i Grand Slam-sammenheng i fjor, da han kom seg helt til finalen i French Open. Nordmannen er før årets utgave av turneringen rangert som nummer fire i verden, mens Ymer er nummer 155 i verden og derfor måtte gjennom kvalifiseringsturneringen for å komme til hovedrunden i French Open. Ymer vant alle de tre kampene i kvalifiseringsturneringen i strake sett. Ruud kommer selv fra ATP250-turneringen i Genève, hvor han ble slått ut i kvartfinalen torsdag kveld. Vinneren av kampen mellom Ruud og Ymer møter vinneren av kampen mellom Alexander Bublik og Giulio Zepperi i andre runde.

Ord sky bassert på artikkel: 835516
motstand - motstander - svenske - hverandre - tidligere - tilbake - turnering - Phoneix - gjennombrudd - sammenheng - finalen - Nordmannen - turneringen - rangert - kvalifiseringsturneringen - hovedrunden - kampene - kvartfinalen - torsdag - Vinneren - vinneren - Alexander - Zepperi -