Sport

Liten annonse
    Xavi røper Messi-samtaler: – Han passer perfekt inn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:08.27)
    Barcelona-trener Xavi innrømmer at han er i samtaler med Lionel Messi om en mulig retur til den katalanske storklubben, men sier at alt er opp til argentineren. – Jeg sa til klubbpresidenten at Messis retur er fornuftig. Det er det ingen tvil om i det hele tatt, han passer perfekt inn i systemet vårt. Jeg har den taktiske planen i tankene med Leo, sa Xavi til Sport, ifølge Fabrizio Romano. Det har i en stund vært tydelig at Messi ønsker seg bort fra den franske hovedstaden og Paris Saint-Germain. Argentineren har imidlertid vært kraftig linket til den saudiarabiske klubben Al-Hilal.

Ord sky bassert på artikkel: 836285
samtaler - perfekt - Barcelona - innrømmer - katalanske - storklubben - argentineren - klubbpresidenten - fornuftig - systemet - taktiske - tankene - Fabrizio - tydelig - franske - hovedstaden - Germain - Argentineren - imidlertid - kraftig - saudiarabiske -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »