Sport

Liten annonse
    Norge knuste Østerrike: – Jeg er veldig stolt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:20.42)
    I Norges tredje kamp i firenasjoners turneringen gikk alt på skinner. Håndballjentene spilte ball i hatt med Østerrike, og vant til slutt med kalassifrene 43–22. Det var Norges første kamp etter tapet i VM-finalen mot Frankrike, og første kampen i oppkjøringen til sommerens OL i Paris. Onsdagens kamp var Katrine Lundes nummer 351, hun sier til NRK at det fremdeles er stort, selv om det har blitt noen kamper etter hvert. – Jeg er veldig stolt, det må jeg si. Det er stort å ha spilt så mange kamper med flagget på bryster, sier Lunde. Gjestene var aldri noen særlig trussel, og når Lunde til tider fungerte som en levende vegg fikk ikke østerrikerne utrettet mye foran det norske målet. Hvor lenge hun fortsetter kan ikke målvakten svare på. – Vi får se. Det kan jeg ikke svare på, sier Lunde. Veronica Kristiansen var tilbake med flagget på brystet for første gang på ett og et halvt år. – Det var veldig gøy. Det er godt å være tilbake igjen, sier Kristiansen til NRK. Sjefen selv, Thorir Hergeirsson, likte det han så i Halden onsdag kveld. – Jeg synes det var bra fokus. Vi har hatt to treninger med godt fokus på det vi ønsker å forbedre etter VM. Målvaktene våre står bra og vi får rullert mye uten at det lugger, sier han til NRK. I det siste har det vært snakk om Hergeirsson skal forlenge kontrakten med Norges Håndballforbund for å fortsette som sjef. – Vi er i samtaler. Det er naturlig når man er inne i siste året og det skal tittes videre. Det kommer en dag når vi har besluttet hvordan dette kommer til å bli. Det er det jeg vil si om det. Jeg mye å gjøre nå, så jeg har mye å tenke på, sier islendingen til NRK. Seieren mot Østerrike var Norge sin tredje seier i turneringen. Firenasjonersturneringen spilles mellom Norge, Østerrike, Ungarn og Sveits. De tre siste nasjonene er verter for håndball-EM. Som regjerende europamester er Norge direkte kvalifisert til mesterskapet.

Ord sky bassert på artikkel: 913139
Østerrike - firenasjoners - turneringen - skinner - Håndballjentene - kalassifrene - finalen - Frankrike - oppkjøringen - sommerens - Onsdagens - Katrine - fremdeles - flagget - bryster - Gjestene - trussel - fungerte - levende - østerrikerne - utrettet - fortsetter - målvakten - Veronica - Kristiansen - tilbake - brystet - Hergeirsson - treninger - forbedre - Målvaktene - rullert - forlenge - kontrakten - Håndballforbund - samtaler - naturlig - besluttet - hvordan - islendingen - Seieren - Firenasjonersturneringen - spilles - nasjonene - håndball - regjerende - europamester - direkte - kvalifisert - mesterskapet -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »