Sport

Liten annonse
    Positive nyheter om alvorlige syke Kristoffer Olsson
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:10.54)
    Midtjylland-trener Arne Sandstø sier det er kommet gode nyheter fra sykehuset rundt den svenske landslagsspilleren Kristoffer Olsson. – I går (torsdag) var det positive signaler på det som har skjedd de siste dagene. Legene er fornøyde. Han er stabil, sier Sandstø til NTB. Sandstø er førstelagstrener i Midtjylland, klubben til den svenske landslagsspilleren Olsson. Tirsdag gikk klubben ut med nyheten om at Olsson hadde kollapset i sitt hjem og siden fått behandling på sykehus. Han lå da i respirator. Sandstø forteller om en vanskelig situasjon i klubben. – Det er naturlig at det blir en litt mer lavmælt stemning og at dette preger hele atmosfæren i klubben. Kristoffer er en gutt som har vært lenge i klubben og har DNA-et til Midtjylland. Han er sånn alle i Midtjylland ønsker at man skal være, sier han til NTB.

Ord sky bassert på artikkel: 913611
Positive - nyheter - alvorlige - Kristoffer - Midtjylland - Sandstø - sykehuset - svenske - landslagsspilleren - (torsdag) - positive - signaler - fornøyde - førstelagstrener - klubben - Tirsdag - nyheten - kollapset - behandling - respirator - forteller - vanskelig - situasjon - naturlig - lavmælt - stemning - atmosfæren -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »