Sport

Liten annonse
    Tidligere sykkeltopp klar for Norsk Toppfotball
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. mars 2024 KL:12.09)
    Jens Haugland blir ny daglig leder i Norsk Toppfotball og erstatter dermed Leif Øverland, som går av med pensjon. Haugland sluttet nylig i Uno-X-systemet og har vært svært sentral siden laget ble startet opp i 2017. – Jeg er ydmyk og veldig stolt over at styret i NTF har valgt å satse på meg i denne rollen. Fotballen i Norge er identitet og kultur. Det er et sportslig og kommersielt produkt som nå har et voldsomt momentum. Med klubbene som ledestjerner skal vi jobbe beinhardt for å nå de målene vi har satt oss sammen frem til 2028. NTF skal alltid være klubbenes røst hva angår langsiktighet, utvikling og vinnerkulturer. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av laget, sier Haugland. Norsk Toppfotball er interesseorganisasjonen for klubbene på de tre øverste nivåene i herrefotballen og de to fremste på kvinnesiden. – Jeg har deltatt i mange ansettelsesprosesser, men sjelden møtt en person som passer så godt til rollen vi har definert, vi er stolte og fornøyde med å ha landet Jens Haugland som ny gaglig leder i NTF, sier styreleder i Norsk Toppfotball, Cato Haug.

Ord sky bassert på artikkel: 915025
Tidligere - sykkeltopp - Toppfotball - Haugland - erstatter - Øverland - pensjon - sluttet - systemet - sentral - startet - Fotballen - identitet - sportslig - kommersielt - produkt - voldsomt - momentum - klubbene - ledestjerner - beinhardt - klubbenes - langsiktighet - utvikling - vinnerkulturer - interesseorganisasjonen - øverste - nivåene - herrefotballen - fremste - kvinnesiden - deltatt - ansettelsesprosesser - sjelden - definert - fornøyde - styreleder -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »